1. 1.     ΕΙΣΑΓΩΓΗ

  

Η εταιρεία ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1994 από τον Καφετζόπουλο Δημήτριο και τον Βασίλειο Μπουλαξή μηχανολόγοι ψυκτικοί και οι δυο  και μια ομάδα έμπειρων μηχανικών και τεχνικών, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα του κλιματισμού .

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητας παροχή

υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίζονται στους πελάτες, μέσα από την εμπειρία των

στελεχών της, σημαντικά οικονομικά και ανταγωνιστικά οφέλη.

Το προσωπικό της εταιρείας απαρτίζεται από μηχανικούς και τεχνικούς κάθε

ειδικότητας, πλήρως ενημερωμένους στον τομέα του κλιματισμού, προσφέροντας

στους πελάτες ένα σύνολο υπηρεσιών που καλύπτουν μεγάλο φάσμα τεχνικών

απαιτήσεων.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την κατασκευή ιδιωτικών και

δημοσίων έργων και συγκεκριμένα την εκπόνηση μελετών υπολογισμών φορτίων την τοποθέτηση συντήρηση και επισκευή κάθε είδους κλιματιστικών μηχανημάτων όπως τοπικά κλιματιστικά χώρων κεντρικά πολυδιαιρούμενα συστήματα μεταβλητού όγκου ψυκτικού υγρού ( VRV ) αντλίες θερμότητας η ψύκτες νερού τον αερισμό και εξαερισμό χώρων την ενδοδαπέδια θέρμανση καθώς και τα φωτοβολταϊκά συστήματα.

Η έδρα της εταιρείας είναι : Βριλησσού 41 , Αθήνα Πολύγωνο , Τ.Κ. 114 76.

Τηλ.211-7009880, 210 6431609, Fax 210 6457231, info@taircon.grwww.energia4all.grwww.taircon.gr .

  

 

  1. 2.     ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

 

 

2.1. Εκπόνηση μελετών υπολογισμών φορτίων κλιματισμού , εξαερισμού .

Η εκπόνηση μελετών υπολογισμών φορτίων κλιματισμού -  αερισμού – εξαερισμού αποτελεί το α και το ω για μια σωστή εφαρμογή κλιματισμού και είναι ένα από τα κύρια αντικείμενα της εταιρίας μας. Η ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ αναλαμβάνει πλήρως την εκτέλεση  υπολογισμών θερμικών φορτίων που απαιτούν απλές είτε εξειδικευμένες τεχνικές εφαρμογές καθώς επίσης και τον υπολογισμό του εξαερισμού – αερισμού για τον χώρο σας.

 Έχει την δυνατότητα να δημιουργεί συνθήκες στους χώρους  που συνδυάζουν την εργονομία και λειτουργικότητα της κατασκευής, την υψηλή αισθητική και την άνετη

διαβίωση των πελατών μέσα σε αυτούς.

Η ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ εγγυάται ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό

με τον σύντομο χρόνο εκτέλεσης και το χαμηλότερο δυνατό κόστος κατασκευής.

Η εμπειρία της στην διαμόρφωση πάσης φύσεως εσωτερικών χώρων,

αποδεικνύεται και από τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό έργων που έχει υλοποιήσει.

 

 

2.2. Τοποθέτηση συστημάτων κλιματισμού.

Λόγω της μεγάλης εμπειρίας στο χώρο, η ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ αναλαμβάνει

συνολικά ή τμηματικά εργασίες για την τοποθέτηση των συστημάτων κλιματισμού στο χώρο σας για κάθε τύπο κλιματιστικού μηχανήματος.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι έχουμε κάνει πάνω από 30000 εγκαταστάσεις κλιματιστικών μηχανημάτων όλων των ειδών στην 18ετη πορεία μας.

 

 

2.3. Συντήρηση συστημάτων κλιματισμού.

Η εργασία μας δεν σταματά με την ολοκλήρωση μιας εγκατάστασης κλιματισμού.

Ο εξοπλισμός σας έχει την ανάγκη συντήρησης για να αποδίδει τα μέγιστα , έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την σωστή και οικονομική λειτουργία του για πολλά χρόνια προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον με την αποδοτικότερη λειτουργία του .

Κάνοντας την συντήρηση του εξοπλισμού σας συμβάλουμε στο να έχετε ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης μιας και στη μακρόχρονη χρήση του κλιματιστικού σας αναπτύσσονται μικροοργανισμοί στο εσωτερικό του που κατόπιν με τη λειτουργία του διαχέονται στο χώρο σας.

Η συντήρηση των μηχανημάτων με την ΤΕΡΚΟΝ ΕΠΕ γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα συντηρήσεων  ή σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα με συμβόλαιο συντήρησης.

 

 

 

2.4. Επισκευή συστημάτων κλιματισμού.

Επειδή όμως τα κλιματιστικά μηχανήματα είναι και αυτά συσκευές που παθαίνουν βλάβες η ΤΕΡΚΟΝ ΕΠΕ είναι η εταιρεία που θα θέλατε να έχετε δίπλα σας την στιγμή εκείνη.

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για τη διάγνωση βλαβών , έτσι ώστε οι πελάτες μας να κερδίζουν χρόνο και χρήματα από λανθασμένες εκτιμήσεις βλαβών.

Η ΤΕΡΚΟΝ ΕΠΕ είναι μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στην αποκατάσταση βλαβών σε όλων των τύπων κλιματιστικών μηχανημάτων με πελάτες μας σε πάρα πολλές περιπτώσεις άλλες ομοειδής τεχνικές εταιρείες που χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία που έχουμε ειδικά σε βλάβες κεντρικών πολυδιαιρούμενων συστημάτων μεταβλητού όγκου ψυκτικού υγρού (  VRV ή VRF ) και αντλίες θερμότητας η ψυκτών νερού ( air to water ή water to water)

 

 

 

 

2.5. Αερισμός – Εξαερισμός – Ύγρανση - Αφύγρανση.

Λέγοντας κλιματισμό όμως δεν εννοούμε μόνο την αύξηση η την μείωση της θερμοκρασίας του χώρου , στην έννοια κλιματισμός περιλαμβάνεται και ο έλεγχος της ποιότητας του αέρα η οποία επιτυγχάνετε εισάγοντας φρέσκο αέρα από το περιβάλλον ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με τη χρήση του χώρου , και ο έλεγχος  της υγρασίας του αέρα στον κλιματιζόμενο χώρο υγραίνοντας η αφυγραίνοντας τον με κατάλληλες συσκευές έτσι ώστε να πετύχουμε  συνθήκες άνεσης  για αυτούς που βρίσκονται στο χώρο.

Η ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ  έχει τεχνικούς που διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για κατασκευή τέτοιου είδους μηχανολογικού εξοπλισμού  έτσι ώστε οι πελάτες μας να μένουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι.

 

 

2.6. Ενδοδαπεδια θερμανση

 

2.7. Φωτοβολταικα

       Εκπόνηση μελετών για γήπεδα  φωτοβολταικων σταθμών αλλά και για οικιακά συστήματα .  Κατασκευή σταθμών επαγγελματικών και οικιακών

 

 

 

 

  1. 3.     ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 

Στον κατάλογο των πελατών της εταιρείας ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ περιλαμβάνονται :

 

 

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΩΝΑΣΕΙΟ

SIEMENS

DIA HELLAS

 LIDL

JP ΑΒΑΞ

ΙΝΤΡΑΚΑΤ

ΕΡΓΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ

ΝΕΣΤΩΡ

ANDRICO MARITIME

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

ΠΥΡΑΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πλήθος ιδιωτικών έργων.

 

 

 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

UA-36179356-1