Η Νο1 εταιρία σε εξαγωγές Υπέρυθρων Φιλμ στον Κόσμο!
Εξάγει σε όλο τον κόσμο και είναι η μοναδική εταιρία παραγωγής heating film που εξάγει Φιλμ στην Ιαπωνία.
Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης της HEAT PLUS, διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά διεθνών οργανισμών (CE, RoHS, κ.α) καθώς και πιστοποιήσεις ISO 9001 και ISO 14001 που αφορούν στη πιστοποίηση της διαδικασίας της γραμμής παραγωγής αλλά και όλων των υπολοίπων σταδίων πριν και μετά την παραγωγή.
Το εργοστάσιο κατασκευής της HEAT PLUS, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής Ray Infrared Heating Films, στον κόσμο.
Είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που στην γκάμα του διαθέτει 3 διαφορετικές σειρές heating films
H έδρα της HEAT PLUS βρίσκεται στην Ν. Κορέα, όπου και αποτελεί τον Nο 1 κατασκευαστή & εξαγωγέα των υπέρυθρων φιλμ στον Κόσμο ! Εξάγει στην Ιαπωνία σε χώρες της Κεντρικής & Βορείου Ευρώπης, στις Η.Π.Α στον Καναδά και είναι ευρέως γνωστή στην Ρωσία. Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, είναι γνωστά για την ποιότητα και ανθεκτικότητα στο χρόνο. Ο ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο της παραγωγής και μεταφοράς των Φιλμ διασφαλίζουν την ποιότητα και ανθεκτικότητα τους.

Η HEAT PLUS, και τα φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης χαρακτηρίζονται για την…
Υψηλή Τεχνολογία και Υψηλή Ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της Η μέση τιμή ζωής των φιλμ Heat Plus, είναι 40 χρόνια και η Εγγύηση τους από 10 έως 20 χρόνια! Αξιοπιστία  της μάρκας και η καλύτερη σχέση αξίας/τιμής.

 

Η σειρά HIGH END της HEAT PLUS αποτελείτε: • P.E.T. Πρωτοποριακή μεμβράνη με ειδική πολυμερή επίστρωση υψηλής αντοχής έναντι βάρους, υγρών κ.α. • Ειδική Λεπτή Στρώση Υφάσματος ειδικής κατασκευής που εξυπηρετεί στην ελαστικότητα του infrared heating film • P.E.T. Πρωτοποριακή μεμβράνη με ειδική πολυμερή επίστρωση υψηλής αντοχής έναντι βάρους, υγρών κ.α. • Λωρίδες Χαλκού υψηλότατης καθαρότητας – ποιότητας και πυκνότητας 99,9 %. • Κολλητικές Λωρίδες Ασημιού υψηλότατης ποιότητας που έχουν τοποθετηθεί κάτω από τις λωρίδες χαλκού. • Επιφάνεια Άνθρακα (carbon) σε ποσοστό 98,5% της συνολικής επιφάνειας του infrared heating film. • P.E.T. Πρωτοποριακή μεμβράνη με ειδική πολυμερή επίστρωση υψηλής αντοχής έναντι βάρους, υγρών κ.α. • Ειδική Λεπτή Στρώση Υφάσματος ειδικής κατασκευής που εξυπηρετεί στην ελαστικότητα του infrared heating film • P.E.T. Πρωτοποριακή μεμβράνη με ειδική πολυμερή επίστρωση υψηλής αντοχής έναντι βάρους, υγρών κ.α.

Tα Φιλμ της σειράς High End, είναι μοναδικά, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση και κατασκευή τους. Η σειρά αυτή σχεδιάστηκε για να παρέχει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας κατά ποσοστό 24% από τα συμβατικά φιλμ της αγοράς και οι πολυμερείς επιστρώσεις του διασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και ασφάλεια στο χρήστη. Είναι το μοναδικό Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη επίστρωση προστασίας που το καθιστά το ποιοτικότερο και ασφαλέστερο στην κατηγορία των Φιλμ Υπέρυθρης. Το χρώμα της επίστρωσης είναι ασημί Η μοναδικότητα του High End, οφείλεται: α) Στην πρωτοποριακή μεμβράνη, με ειδικές πολυμερείς επιστρώσεις υψηλής αντοχής και προστασίας (100% προστατευμένο), που προσδίδει υψηλή ανθεκτικότητα στο προϊόν και απόλυτη ασφάλεια στο χρήστη. Η επίστρωση του είναι από πολυαιθυλένιο – υψηλής ποιότητας πυρίμαχο πλαστικό, χωρίς αλογόνα, το οποίο δεν διασπάται και είναι άθραυστο. Είναι ανθεκτικό στην υγρασία, στο νερό, στα διαλυτικά, στα γδαρσίματα, στη σκουριά, στην παγωνιά κ.α. Η ειδική επίστρωση του φιλμ προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στο χρήστη χάρη στην υψηλή αντοχή του. β) Στην εσωτερική σύνθεση του φιλμ. Τα φιλμ της σειράς High End έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια άνθρακα κατά 65%, συγκριτικά με τα συμβατικά φιλμ της αγοράς, γεγονός που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση, μεγαλύτερη οικονομία και αποτελεσματικότερη κατανομή της θερμότητας στο χώρο. Τα Φιλμ Heat Plus High End, εσωτερικά καλύπτεται κατά 98,5% από άνθρακα, συγκριτικά με τα συμβατικά φιλμ της αγοράς που καλύπτονται από 49 – 70 % από άνθρακα. Έτσι διασφαλίζεται, άμεση και υψηλή απόδοση θέρμανσης, αποτελεσματικότερη κατανομή της θερμότητας στο χώρο σας, και εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας. γ) Στην ευελιξία τοποθέτησης τους, πέραν των κλασσικών εφαρμογών κάτω από δάπεδα, χάρη στη μοναδική επίστρωση τους είναι τα πιο κατάλληλα και τα πιο ασφαλή για τοποθέτηση κάτω από μοκέτες & χαλιά.

 

Η σειρά ALL COATED της HEAT PLUS αποτελείτε:
• P.E.T. Πρωτοποριακή μεμβράνη με ειδική πολυμερή επίστρωση υψηλής αντοχής έναντι βάρους, υγρών κ.α. εγκατεστημένη στο άνω πλευρά του infrared heating film .
• P.E. Προστατευτική μεμβράνη για το carbon στην άνω πλευρά του infrared heating film.
• Λωρίδες Χαλκού υψηλότατης καθαρότητας – ποιότητας και πυκνότητας 99,9 %.
• Επιφάνεια Άνθρακα (carbon) σε ποσοστό 98,5% της συνολικής επιφάνειας του infrared heating film.
• P.E. Προστατευτική μεμβράνη για το carbon στην κάτω πλευρά του infrared heating film.
• Ύφασμα ειδικής κατασκευής που εξυπηρετεί στην ελαστικότητα του infrared heating film.
• P.E. Προστατευτική μεμβράνη για το ύφασμα.
• P.E.T. Πρωτοποριακή μεμβράνη με ειδική πολυμερή επίστρωση υψηλής αντοχής έναντι βάρους, υγρών κ.α. εγκατεστημένη στην κάτω πλευρά σημείο του infrared heating film .

Η σειρά All Coated, είναι μοναδική, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση και κατασκευή της. Είναι η σειρά Φιλμ της Heat Plus με ειδικές πολυμερείς επιστρώσεις που την καθιστά την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη στην κατηγορία των Φιλμ Υπέρυθρης. Η μοναδικότητα του Φιλμ Heat Plus All Coated οφείλεται:
α) Στην πρωτοποριακή μεμβράνη, που προσδίδει υψηλή ανθεκτικότητα στο προϊόν και απόλυτη ασφάλεια στο χρήστη.
Η επίστρωση του είναι από πολυαιθυλένιο – υψηλής ποιότητας πυρίμαχο πλαστικό, χωρίς αλογόνα, το οποίο δεν διασπάται και είναι άθραυστο . Είναι ανθεκτικό στην υγρασία, στο νερό, στα διαλυτικά, στα γδαρσίματα, στη σκουριά, στην παγωνιά κ.α.
β) Στην εσωτερική σύνθεση του. Τα φιλμ της σειράς All Coated έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια άνθρακα, συγκριτικά με τα συμβατικά φιλμ της αγοράς όποιου άλλου εργοστασίου Παγκοσμίως . Τα Φιλμ Heat Plus – All Coated, εσωτερικά καλύπτεται κατά 98,5% από άνθρακα, συγκριτικά με τα συμβατικά φιλμ της αγοράς που καλύπτονται κατά 49% – 70%. Έτσι διασφαλίζεται, άμεση και υψηλή απόδοση θέρμανσης, αποτελεσματικότερη κατανομή της θερμότητας στο χώρο σας, και εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.
γ) Στην ευελιξία τοποθέτησης τους, πέραν των κλασσικών εφαρμογών κάτω από οποιοδήποτε δάπεδο, χάρη στη μοναδική επίστρωση τους είναι τα πιο κατάλληλα και τα πιο ασφαλή για τοποθέτηση κάτω από μοκέτες & χαλιά.

Μοναδικό heating film για εγκατάσταση με ασφάλεια κάτω από μοκέτες & χαλιά!

 

Η σειρά STRIPE / CLASSIC της HEAT PLUS αποτελείτε:
• P.E.T. Μεμβράνη Διαφανής με πολυμερή επίστρωση εγκατεστημένη στο άνω πλευρά του infrared heating film
• Λωρίδες Χαλκού υψηλότατης καθαρότητας – ποιότητας και πυκνότητας 99,9 %.
• Κολλητικές Λωρίδες Ασημιού υψηλότατης ποιότητας που έχουν τοποθετηθεί κάτω από τις λωρίδες χαλκού.
• Επιφάνεια Άνθρακα (carbon) σε ποσοστό 88,0% της συνολικής επιφάνειας του infrared heating film.
• P.E.T. Μεμβράνη Διαφανής με πολυμερή επίστρωση εγκατεστημένη στο άνω πλευρά του infrared heating film

Η σειρά STRIPE / Classic , είναι η κλασσική σειρά infrared heating films όπου έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες εφαρμογές Παγκοσμίως. Είναι η σειρά Φιλμ της Heat Plus που προτείνεται για την εγκατάσταση σε δομημένο δάπεδο ή όπου αλλού το infrared heating film είναι προστατευμένο (κάτω από οποιοδήποτε άλλο υλικό) διότι δεν διαθέτει τις ειδικές πολυμερείς επιστρώσεις όπως αυτές της σειράς ALL COATED. Η σειρά STRIPE / Classic εξασφαλίζει άμεσα :
1. Οικονομικότερη Αγορά έναντι της σειράς ALL COATED & HIGH END
2.Ποιότητα στην θέρμανση.
3. Εύκολη Εγκατάσταση.
4.Μεγάλη διάρκεια ζωής και εγγύησης. Η εσωτερική σύνθεση της σειράς STRIPE / Classic καλύπτεται κατά 88,0% από άνθρακα και σε σχέση με άλλα heating films της αγοράς είναι αποτελεσματικότερη αφού αυτά καλύπτονται σε ποσοστό από 49% – 70%. Έτσι διασφαλίζεται, άμεση και υψηλή απόδοση θέρμανσης, αποτελεσματικότερη κατανομή της θερμότητας στο χώρο σας, και εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.

 

Η σειρά STRIPE της HEAT PLUS όπως και οποιουδήποτε άλλου εργοστασίου κατασκευής STRIPE δεν συνίσταται για εγκατάσταση κάτω από μοκέτες & χαλιά

 

 Η σειρά HEAT PLUS Carpet αποτελείτε από Οκτώ (8) διαφορετικούς τύπους ειδικά σχεδιασμένους για το μεγαλύτερο ποσοστό των χαλιών. Η μεγάλη ζήτηση της Heat Plus για τοποθέτηση κάτω από μοκέτες & χαλιά, οδήγησε τον Οίκο στον σχεδιασμό των Νέων αυτών μοντέλων.

Μετράτε απλά τις διαστάσεις του χαλιού σας και αγοράζετε τον κατάλληλο τύπο της σειράς HEAT PLUS Carpet!

Να σημειωθεί ότι η σειρά αυτή σχεδιάστηκε να ανταγωνιστεί πλήρως τα panel υπέρυθρης. Με όπλα την πολλή μεγαλύτερη θερμική ισχύ – με κατανάλωση εξίσου χαμηλή, την θερμότητα από κάτω προς τα πάνω – την πιο υγιεινή μέθοδο θέρμανσης και την αποφυγή της αλλοίωσης της αισθητικής του χώρου σας, η σειρά αυτή γίνεται ανάρπαστη!

Σήμερα σε ανταγωνιστικότερες τιμές από τα αντίστοιχα panel υπέρυθρης των μεγάλων Οίκων όπου διαθέτουν και τα κατάλληλα πιστοποιητικά, η σειρά HEAT PLUS Carpet προσφέρεται σε όλους τους καταναλωτές από το επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων της Heat Plus.
Για τις περιπτώσεις που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τοποθέτηση της Heat Plus κάτω από μοκέτες συνίσταται πέραν της επιλογής σας από την διαμορφωμένη σειρά Heat Plus Carpet, η τοποθέτηση στις ακριβείς διαστάσεις της μοκέτας της σειράς Heat Plus All Coated. Και αυτό γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων οι μοκέτες δεν είναι τυποποιημένες όπως τα χαλιά και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου. Να σημειωθεί ότι αρκετές φορές η προμήθεια και η εγκατάσταση της HEAT PLUS All Coated κάτω από μοκέτες κρίνεται συμφέρουσα έναντι της σειράς HEAT PLUS Carpet και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να συμβουλεύεστε το κατάστημα πώλησης πριν την αγορά σας.

Όλα τα μοντέλα της σειράς HEAT PLUS Carpet περιλαμβάνουν στην συσκευασία τους : την κατάλληλη ποσότητα heating film της σειράς ΗΕΑΤ PLUS All Coated Premium, την κατάλληλη ποσότητα της μόνωσης με την ειδική επίστρωση, τον κατάλληλο θερμοστάτη Ισχύος, είδη προστασίας, μικρουλικά εγκατάστασης, οδηγίες τοποθέτησης, οδηγίες χρήσεως και την Εγγύηση. Να σημειωθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση, η τοποθέτηση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από Αδειούχο Ηλεκτρολόγο και όχι από ανειδίκευτο προσωπικό.

Η HEAT PLUS Carpet διαθέτει τους τύπους:

 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

UA-36179356-1